Συντήρηση και ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου στη Ζωφριά




Σε συντήρηση και ανανέωση με νέα ασφαλτόστρωση, μέρους του οδοστρώματος στην Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου στη Ζωφριά προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής. 

«Η άψογη συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής αλλά και με όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς έχει απτά αποτελέσματα στο Δήμο μας. Θα συνεχίζουμε την εποικοδομητική και πολυεπίπεδη συνεργασία με όλους τους φορείς προς όφελος του τόπου μας και των συμπολιτών μας» τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκίνησαν στις 11 Ιουνίου από την αρχή της Λεωφόρου στην συμβολή της με την οδό Κλεισθένους, όπου επιδιορθώθηκε ένα μεγάλο τμήμα, περίπου ενός χιλιομέτρου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, το οποίο ήταν καταπονημένο και αντικαταστάθηκε ο ασφαλτοτάπητας. Ασφαλτόστρωση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έγινε και σε τμήμα μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου της Λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου, που παρουσίαζε προβλήματα φθοράς από το ύψος της οδού Αντιόπης έως την οδό Χαιρεφώντος (στο ύψος του Ι.Ν. της Αγίας Σωτήρας) ενώ οι παρεμβάσεις θα ολοκληρωθούν με ασφαλτόστρωση στο καθοδικό ρεύμα προς Ζωφριά στο ύψος της ΜΑΚ. 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής Θανάσης Σχίζας υπογράμμισε πως: « Η ασφαλτόστρωση τμήματος της Λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου που γίνεται τώρα , έρχεται να συμπληρώσει άλλες δύο παρεμβάσεις που ήταν απαραίτητες και έγιναν από την Περιφέρεια στον κεντρικό οδικό άξονα του Δήμου Φυλής. Την άνοιξη έγινε συντήρηση και ανακατασκευή ενός σημαντικού τμήματος της Λεωφόρου Φυλής, στην είσοδο της πόλης και την Μεγάλη Βδομάδα υλοποιήθηκαν έργα συντήρησης και ανακατασκευής στη Λεωφόρο Φυλής στη Χασιά στην έξοδο προς τη Μονή Κλειστών». 

Παράλληλα τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας στον τομέα ευθύνης της, συνεχίζονται εντατικά -με μικρά αναγκαστικά διαλλείματα λόγω της κακοκαιρίας - από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής οι ασφαλτοστρώσεις και οι συντηρήσεις κάθετων και παράλληλων οδών στη Ζωφριά στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής και οδικής θωράκισης της περιοχής.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από διάφορες φάσεις της ασφαλτόστρωσης 


















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου