Κοσμοπλημμύρα στο γάμο του Μαρίνου Σαρλά

ΤΟ ΝΕΟΝΥΜΦΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΑΠΤΙΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Ευτυχισμένες στιγμές έζησε, το βράδυ της Κυριακής 17 Ιουνίου 2018, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς. Παντρεύτηκε στο ιστορικό εκκλησάκι του Αη Γιάννη του Θεολόγου την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα Διαμαντοπούλου κι εν συνεχεία βάπτισαν την τρισχαριτωμένη τους κόρη Μυρσίνη-Μαρία.
Το μυστήριο του γάμου τέλεσε ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας, ο οποίος έδωσε τις πατρικές του ευχές στους νεονύμφους. Κουμπάροι στο γάμο ήταν οι γιοι της δικηγόρου και Δημοτικής Συμβούλου Χρυσούλας Κουράση Κωνσταντίνος και Σταύρος Τσιώλης και στη βάπτιση η σύζυγος του συμβούλου του Δημάρχου Δημήτρη Καματερού Ελένη Μπουτάκη.
Πανευτυχείς οι γονείς του Μαρίνου Ανάργυρος και Μαρία Σαρλά αλλά και η μητέρα της Δήμητρας Μυρσίνη Διαμαντοπούλου. Οι μαμάδες του ζευγαριού έδωσαν το όνομά τους στη νεοφώτιστη Μυρσίνη-Μαρία.  
Παρόντες στα δύο μυστήρια οι βουλευτές Γιώργος Βλάχος και Θανάσης Μπούρας, ο επιλαχών βουλευτής Νίκος Καντερές, ο πρώην Υπουργός Πέτρος Δούκας, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας, Περιβάλλοντος Μιχάλης Οικονομάκης και Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, οι Αναπλ. Δήμαρχοι Γιώργος Κρητικός, Γιώργος Σονίδης, Γιώργος Αντωνόπουλος και Τζένη Μπάρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΓΡΙΖΑΣ Γιώργος Καραϊσκάκης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Άνω Λιοσίων Δημήτρης Κοψαχείλης, Φυλής Στέλιος Νίκας και Ζεφυρίου Άννα Κουμερτά, κομματικά στελέχη της ΝΔ, εκπρόσωποι μαζικών φορέων και εκατοντάδες φίλοι του ζευγαριού.
Ήταν ένα από τα ευτυχέστερα γεγονότα των τελευταίων χρόνων γιατί ένωσαν και ενώπιον Θεού τις ζωές τους δύο από τα πιο αγαπητά παιδιά της πόλης και μάλιστα σε έναν ιερό και ιστορικό χώρο. Ευτυχώς που ο καιρός σεβάστηκε αυτή την τελετή και έδωσε στους προσκεκλημένους τη δυνατότητα να τη χαρούν. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν, να χαίρονται την κόρη τους, να τους χαίρονται οι γονείς τους και πάντα άξιοι οι κουμπάροι τους.





















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου