Ευτυχισμένες στιγμές για τον αναπλ. Δήμαρχο Γιώργο Κρητικό στο γάμο του γιου του Αντρέα


















  

















Ο γάμος του παιδιού του είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή για το γονιό και έτσι ένιωσε το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουνίου 2018 ο αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Κρητικός.
Πάντρεψε τον πρωτότοκο γιο του Αντρέα στον καταστόλιστο Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας Άνω Λιοσίων με την πανέμορφη Ελένη Χιλέλη, παρουσία εκατοντάδων συγγενών και φίλων.
Πανευτυχής η γυναίκα του Βούλα και οι γονείς της νύφης Νικόλαος και Κωνσταντίνα Χιλέλη. Άψογος στα καθήκοντά του ο κουμπάρος και φίλος του γαμπρού Φίλιππος Κακαβάς.
Λυγερόκορμος ο γαμπρός μέσα στο καλοραμμένο κοστούμι του, ενώ η νύφη γοήτευσε με το κομψότατο νυφικό της.
Έντονες ήταν στο μυστήριο οι αυτοδιοικητικές παρουσίες, αφού παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς με τη σύζυγό του Ντίνα και το σύνολο των συναδέλφων του Γιώργου Κρητικού στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αξιοπρόσεκτες ήταν και οι αθλητικές παρουσίες, καθώς ο Αντρέας έχει παίξει για αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής ως τερματοφύλακας.
Μια από τις όμορφες πινελιές της τελετής ήταν η έμπνευση του ζευγαριού να χρησιμοποιήσει ως γαμήλιο αυτοκίνητο ένα γραφικό λευκό σκαραβαίο, με τον οποίο και φωτογραφήθηκε μετά ο τέλος του μυστηρίου.
Εξίσου όμορφη ιδέα ήταν το προσκλητήριο που είχε τη μορφή περγαμηνής από πολυτελές, βαρύ, κίτρινο χαρτί που άνοιγε με τη βοήθεια δύο αρωματικών ξύλων κανέλας στα δύο της άκρα.
Το ευτυχές γεγονός γιορτάστηκε δεόντως με τρικούβερτο γλέντι σε ταβέρνα της Φυλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου