Βουβή Φιλαρμονική και θλιμμένα πρόσωπα στο Τρισάγιο για τους “πεσόντες εν πυρί” συνανθρώπους μας στην Αγία Άννα της Χασιάς











Με θλιμμένα πρόσωπα και σε βαρύ κλίμα με τη Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής, να στέκει βουβή, τελέστηκε ο Εσπερινός για την Κοίμηση της Αγίας Άννας στο εκκλησάκι της Χασιάς το απόγευμα την Τρίτης 24 Ιουλίου. 

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού παπά Δημήτρης Παναγακόπουλος με δάκρυα στα μάτια τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη των “πεσόντων εν πυρί” συνανθρώπων μας από τη φονική λαίλαπα που έπληξε την Αττική, ζητώντας από το εκκλησίασμα να προσευχηθεί για τις ψυχές των ανθρώπων που χάθηκαν αλλά και για κείνους που έμειναν πίσω, ώστε να τους δώσει δύναμη ο Θεός, να επουλωθούν τα τραύματά τους. 

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ζήτησε από τη Φιλαρμονική που έδωσε βουβό “παρών” να σταθεί μόνο προς τιμήν των νεκρών για την “Ενός λεπτού σιγή” και τον Εθνικό μας Ύμνο, δίχως ν’ ακολουθήσει τη θλιβερή πομπή, όπως κι έγινε. 

Τη θρησκευτική κατάνυξη επισκίασε η βαθιά θλίψη με μόνη εξαίρεση τις φωνές των μικρών παιδιών που ευτυχώς δεν μπορούν να συναισθανθούν τον πόνο των μεγάλων. Του τεράστιου ψυχικού πόνου, που αυτές τις δύσκολες ώρες, έχει φωλιάσει στις καρδιές όλων μας... 

Ακολουθούν τα videos με τα λυτρωτικά λόγια του Παπά Δημήτρη και το Τρισάγιο στη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας.

Χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα
























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου