Χαμός με Ελένη Χατζίδου στο πανηγύρι της Χασιάς

"ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ" ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ






































Με ξέφρενο κέφι και μεγάλη συμμετοχή δημοτών, ξεκίνησε παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, η πρώτη ημέρα του τριήμερου εορτασμού του Ι.Ν. της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Δημοτική Ενότητα Φυλής. 
Η Δημοτική Ενότητα Φυλής ντυμένη στα γιορτινά της υποδέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες που επέλεξαν το Δήμο Φυλής να περάσουν αυτό το γλυκό Αυγουστιάτικο βράδυ. 
Την ευαρέσκειά του για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος, ανήμερα της γιορτής της Παναγίας θα εκφωνήσει την πανηγυρική του ομιλία. «Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη Δημοτική Ενότητα Φυλής και έχουμε ολοκληρώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα σημαντικό έργο στις υποδομές, τον εκσυγχρονισμό αλλά και την προβολή της ιστορικότητας της περιοχής» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που σήμερα το πρωί εγκαινίασε το πλήρως ανακαινισμένο ΚΑΠΗ, το οποίο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην Δημοτική Ενότητα Φυλής καλύπτοντας ένα κενό πολλών χρόνων. 
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα η Ελένη Χατζίδου «γέμισε» κυριολεκτικά την πίστα και ξετρέλανε το κοινό ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες από όλη τη γκάμα του λαϊκού και παραδοσιακού ελληνικού και τραγουδιού. Η καλλιτέχνης και παίχτρια το Survivor 2 Ελένη Χατζίδου ευχαρίστησε από μικροφώνου το Χρήστο Παππού για την πρόσκληση, δήλωσε ενθουσιασμένη από το κοινό αλλά και από τις ομορφιές της Δημοτικής Ενότητας. 
Απόψε ανήμερα της γιορτής της Παναγίας τη σκυτάλη στην διασκέδαση των δημοτών παίρνει ο Χρήστος Χολίδης. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου