Διακοπές δίπλα στο τηλέφωνο έκανε ο Σονίδης



Το ενδιαφέρον του Αναπλ. Δημάρχου Γιώργου Σονίδη για τους παλιννοστούντες είναι συνεχές και αμέριστο.
Γνωρίζοντας, από πρώτο χέρι τα προβλήματα, αφού στην κατηγορία των επαναπατρισθέντων ανήκει ο ίδιος και η οικογένειά του, ασχολείται κάθε μέρα με την αντιμετώπισή τους, δίνοντας χέρι βοήθειας στους ανθρώπους που τη χρειάζονται.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει στην ενημέρωσή τους για τα κοινωνικά προγράμματα του Δήμου και βοηθάει, με τις συμβουλές του, στην ένταξή τους στο Κοινωνική Εισόδημα Αλληλεγγύης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και σε άλλες υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος.
Στο πλαίσιο αυτό, την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ασχολήθηκε, καθημερινά, με την ενημέρωσή τους για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους Δήμος (και στο δικό μας), αλλά και για το δωρεάν κατασκηνωτικό πρόγραμμα στην Ωραία Ελένη Κορινθίας που προσφέρει στα παιδιά ο Δήμος Φυλής.
Ο αγαπημένος Γιωρίκας ή Γιώρας των Ποντίων έκανε εκατοντάδες τηλεφωνήματα, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μάθουν, από πρώτο χέρι, για τα δύο προγράμματα.
«Ο κόσμος πρέπει να αξιοποιήσει τις κοινωνικές παροχές του Δήμου και για να γίνει αυτό δεν αρκεί το διαδίκτυο, αφού πολλοί δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό. Χρειάζεται το προσωπικό ενδιαφέρον και η προσπάθεια όλων μας» σημειώνει ο Γιώργος Σονίδης που είναι ένας άνθρωπος που διακρίνεται για τη σεμνότητα και το ήθος του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου