Διπλή χαρά για τον Καμαρινόπουλο στην τελετή των βραβείων BEST CITY


Διπλή ήταν η χαρά του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτη Καμαρινόπουλου στην τελετή των βραβείων BEST CITY. 
Γιατί, εκτός από τα δύο βραβεία που απέσπασε ο Δήμος Φυλής, τιμήθηκε και η εταιρία του εξαδέλφου του, Ανδρέα Καμαρινόπουλου. 
Η BK TELEMATICS, με ιδιοκτήτες τους Ανδρέα Καμαρινόπουλο και Ηλία Μπούρα βραβεύτηκε στην κατηγορία ENERGY MANAGEMENT, καθώς πρόκειται για εταιρία που ειδικεύεται στην τηλεματική και τη γεωπληροφορική. 
Τα προϊόντα της εστιάζονται, κυρίως, στη διαχείριση στόλου οχημάτων, και σχετίζονται με τον τον εντοπισμό τους, τα διανυθέντα χιλιόμετρα, τις πραγματοποιηθείσες από το προσωπικό εργατοώρες, τις ποσότητες των καυσίμων κατά τον ανεφοδιασμό τους κά. 
Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι «να δημιουργεί κάτι απλό, αλλά αξιόπιστο, που διευκολύνει και που όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν». Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται μεγάλες ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις και Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
Η βράβευση της εταιρίας του εξαδέλφου του ενθουσίασε το καμάρι (όνομα και πράγμα) της Μεσσηνίας , που έσπευσε να απαθανατίσει τη διπλή χαρά του σε μια φωτογραφία με τους δύο βραβευθέντες, δηλαδή με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον εξάδελφό του. 
Γιατί, για ακόμα μια φορά, επιβεβαιώθηκε το γεωπολιτικό του δόγμα, σχετικά με τις τρεις μεγάλες δυνάμεις του κόσμου, που κατά τον Καμαρινόπουλο είναι «Αμερική-Ρωσία- Μεσσηνία». 
Μάλιστα. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου