Στη μάχη για την ανάπτυξη πότε με το μικρόφωνο και πότε με το σφυρί ο Σπύρος Μπέμπος

Άλλοτε με το μικρόφωνο κι άλλοτε με το σφυρί και το καλέμι. Ο Σπύρος Μπρέμπος διαλέγει, ανάλογα με το σκοπό. Αρκεί το αποτέλεσμα να δημιουργεί προστιθέμενη αξία στο Δήμο και στον Πολιτισμό. 
Τρέφοντας λατρεία στον Τόπο και όντας περήφανος για την Ιστορία του, αγωνίστηκε την τελευταία πενταετία, να την αναδείξει, ως Αντιδήμαρχος Φυλής και Τουριστικής Προβολής, στα συνέδρια, στα κανάλια και όπου αλλού χρειάστηκε.



Ας δούμε ποιος είναι:
Ο Σπύρος Μπρέμπος είναι γέννημα-θρέμμα της Δημοτικής Ενότητας Φυλής (Χασιάς).
Ασχολείται, επί χρόνια, με την παράδοση του τόπου και με το δημοτικό τραγούδι.
Το 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του σημερινού Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο οποίος τον όρισε Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Φυλής και Τουριστικής Ανάπτυξης.
Συνέβαλε με την ψήφο του στο Δημοτικό Συμβούλιο στο μεγάλο έργο που συντελέστηκε στο Δήμο Φυλής. Ως Αντιδήμαρχος Φυλής στήριξε την προσπάθεια που έγινε στον τομέα του Πολιτισμού, της καθημερινότητας και των τεχνικών έργων, όπως η αποχέτευση, η οδοποιΐα, η επισκευή του Δημαρχείου, η ανακατασκευή της παιδικής χαράς, η αποκατάσταση του μεταβυζαντικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου κά.
Ως Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης συνέβαλε στην εκπόνηση στρατηγικού σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης, οργάνωσε τη συμμετοχή του Δήμου στην Έκθεση TOURISM EXPO, την τηλεοπτική προβολή του πολιτισμού και της παράδοσης του τόπου στο κανάλι της Βουλής και στο BLUE SKY και συμμετείχε ενεργά στην προετοιμασία τριών σημαντικών αθλητικών γεγονότων της Πάρνηθας, δηλαδή του Αναρριχητικού Φεστιβάλ, του ορεινού αγώνα ΑΡΜΑ ΠΑΡΝΗΘΑΣ και του ράλι αντίκας.

Τέλος, σημαντική ήταν η συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος, στην επισκευή του αγωγού υδροδότησης της Φυλής από την πηγή της Γκούρας και στην επανάληψη του εθίμου της λιτάνευσης της Εφεστίου Μονής Κλειστών.
Ακολουθούν εικόνες από την προσωπική του εργασία για να φτιάξει το ιστορικό πηγάδι της Φυλής, για να επισκευάσει τον αγωγό που φέρνει νερό στη Φυλή από την πηγή της Γκούρας, για να προστατέψει το χαμένο πόνι και για να κόψει επικίνδυνα κλαδιά.






Στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό του Δημάρχου Χρήστου Παππού και εξηγεί το γιατί:


Φίλες και φίλοι,
το 2014, με τιμήσατε με την ψήφο σας, εκλέγοντάς με Δημοτικό Σύμβουλο Φυλής. Εξίσου μεγάλη τιμή μου επιφύλαξε ο Δήμαρχός μας Χρήστος Παππούς, ορίζοντάς με Αντιδήμαρχο Φυλής και Τουριστικής Ανάπτυξης.
Όπως σας είχα υποσχεθεί, αγωνίστηκα, την προηγούμενη πενταετία, με όλες μου τις δυνάμεις, για την πρόοδο του Δήμου μας, στο πλευρό του Δημάρχου και των συναδέλφων μου Δημοτικών Συμβούλων.
Χάρη σε αυτό τον αγώνα σώσαμε το Δήμο, ρυθμίσαμε τα τεράστια χρέη του, αποκαταστήσαμε τη λειτουργία του, αναβαθμίσαμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας και δρομολογήσαμε ένα τεράστιο πρόγραμμα τεχνικών έργων, πολλά από τα οποία έχουν ήδη ολοκληρωθεί, αλλάζοντας την εικόνα του Δήμου.
Σε προσωπικό επίπεδο, αγωνίστηκα για τη διάσωση της παράδοσης και την προβολή του Πολιτισμού μας. Μέσα από το στρατηγικό πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης ο Δήμος Φυλής προβλήθηκε ως αρχαιολογικός, θρησκευτικός, γαστρονομικός και εναλλακτικός τουριστικός προορισμός, συμβάλλοντας στην βελτίωση της επισκεψιμότητας.
Επιθυμώντας να συνεχιστεί η αναπτυξιακή προσπάθεια του Δήμου θα είμαι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, στο πλευρό του Χρήστου Παππού και των συναδέλφων μου. Έχοντας επίγνωση των ευθυνών μου, απέναντί σας, σας ζητώ να με στηρίξετε και σε αυτές τις εκλογές και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ, για την πρόοδο του τόπου μας και για το καλό των παιδιών μας.
Ακολουθούν στιγμιότυπα από την πλούσια δραστηριότητά του για την επανάληψη του εθμίου της λιτάνευσης της εικόνας από τη Μονή Κλειστών, για την καθιέρωση του εορτασμού στο Σύνταγμα, στην επέτειο απελευθέρωσης της Αθήνας από τον καπετάν Μελέτη, για την ανακατασκευή του Μεταβυζαντικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, για τη διοργάνωση Συνεδρίου για τη Δημοκρατία κά:















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου