Αγωνιστικό Πνεύμα κέφι κι εκπλήξεις στην Βασιλόπιτα του Σωματείου Εργαζομένων Φυλής

















Θερμής ανταπόκρισης έτυχε το κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Φυλής, που διοργάνωσε και φέτος την κοπή της Βασιλόπιτας για το καλό της νέας χρονιάς, στην αίθουσα εκδηλώσεων ψυχαγωγίας της Χασιάς "Χρυσό Βαρέλι". 
Στο γεμάτο από εργαζόμενους κέντρο ψυχαγωγίας το καλωσόρισμα έκανε έχοντας στο πλευρό του σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος του Σωματείου Θοδωρής Χαμαλίδης. 
Γνωστός για το διεκδικητικό του πνεύμα ο Πρόεδρος, δεν παρέλειψε να καλωσορίσει εργαζόμενους νέους και παλιούς, υπογραμμίζοντας πως η νέα χρονιά ξεκινά με προκλήσεις για αγώνες που αφορούν στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έρχεται αλλά και στην Πανελλαδική απεργία που έχει οριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου. Γι’ αυτό το λόγο όπως ενημέρωσε και τον κόσμο θα συγκληθεί μέσα στις επόμενες μέρες Γενική Συνέλευση. Ο Θοδωρής Χαμαλίδης έκλεισε τον επιγραμματικό χαιρετισμό του με ενωτικό μήνυμα επισημαίνοντας ότι: “Όλοι μαζί συσπειρωμένοι στο Σωματείο μας για να πάμε ένα βήμα μπροστά!” προσθέτοντας πως εκτός από αυτή της βασιλόπιτας, θ’ ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις. 
Τις ευχές του στους Εργαζόμενους έδωσε εν συνεχεία ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος αφού πέρασε από όλα τα τραπέζια κι αντάλλαξε θερμές ευχές με όλους τους εργαζόμενους, ευχήθηκε και στο Σωματείο, καλούς αγώνες. Υπογράμμισε επίσης, πως στόχος ήταν και παραμένει να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα. Καταλήγοντας έδωσε τα συγχαρητήριά του στους εργαζόμενους για τη δουλειά που έχει γίνει σε όλους τους τομείς, αφιερώνοντας το κομμάτι του σε άπαντες, αφού όπως υπογράμμισε, δεν μπορεί να ξεχωρίσει κανέναν. 
Παρά το γεγονός ότι το Σωματείο για λόγους αρχής δεν απηύθυνε επίσημη πρόσκληση προς τους αιρετούς , στην εκδήλωση βρέθηκαν επίσης κι έδωσαν τις ευχές τους, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου και Γιώργος Αβράμης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Φυλής Νίκος Ζαπάντης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Χασιάς Διονύσης Βλάχος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταμάτης Σερέπας και ο τοπικός σύμβουλος Μίλτος Παπαδήμας. 
Ακολούθησε η κλήρωση με αξιόλογα δώρα και δωροεπιταγές στην οποία συμμετείχε το σύνολο των εργαζομένων ενώ στη συνέχεια επικράτησε κέφι με ζωντανή μουσική και χορό ως το απόγευμα. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά Videos από τους σύντομους χαιρετισμούς του Προέδρου Θοδωρή Χαμαλίδη και του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 






























































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου