Ανείπωτη θλίψη και πλήθος κόσμου στο “Ύστατο Χαίρε” για τη δικηγόρο Όλγα Ρεκουνιώτη

Με έκδηλη συντριβή κι ανείπωτη θλίψη, η οικογένεια, συγγενείς , Δημοτική Αρχή, συνάδελφοί και μέλη της τοπικής κοινωνίας αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιουλίου του 2022, την Δικηγόρο Όλγα Ρεκουνιώτη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μετά από ολιγόμηνη σκληρή μάχη, με την επάρατη νόσο.
Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης Άνω Λιοσίων με τον κόσμο να θρηνεί με απέραντο σεβασμό κι αγάπη για ένα από τα εκλεκτά τέκνα της τοπικής κοινωνίας.
Μαχητική, εξαίρετη δικηγόρος, αγαπητή συνάδελφος , άξια μητέρα, σύζυγος και κόρη, η Όλγα Ρεκουνιώτη θα ζει για πάντα στις καρδιές και στη σκέψη όλων όσων είχαν την τύχη να την γνωρίζουν και να συνεργαστούν μαζί της.
Την Όλγα αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο πρώην Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραϊμης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και μέλη του Δημοτικού και του Τοπικού Συμβουλίου από όλες τις παρατάξεις.

Με αξιοπρέπεια μέσα στον αβάσταχτο πόνο, οι δικοί της δέχθηκαν τα συλλυπητήρια του κόσμου που κατέκλυσε την εκκλησία.
























Εκεί ο πρωτότοκος γιος της Δικηγόρος Διονύσης Αργυρόπουλος, μίλησε με λόγια από καρδιάς, προκαλώντας στον κόσμο ρίγη συγκίνησης.
Ξεκινώντας με την λατρεμένη λέξη “Μανούλα μου”, μέσα σε δύο μόνο λεπτά αναφέρθηκε στην ευγένεια και στο περίσσευμα ψυχής που είχε η Όλγα Ρεκουνιώτη όχι μόνο για την οικογένεια της αλλά και για όλο τον κόσμο. Κάτι που εκδηλώθηκε αυθόρμητα, από την πρώτη στιγμή στο άκουσμα της θλιβερής είδησης.

Εκατοντάδες οι αναφορές στο διαδίκτυο, από απλό κόσμο, από τον Δήμαρχο που εξέφρασε Δημόσια συλλυπητήρια από φίλους και συναδέλφους που ο καθένας είχε να πει για την Όλγα μόνο, καλά λόγια.

Η τελευταία πράξη του δράματος εκτυλίχθηκε στο Παλαιό Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων. Στην τελευταία της κατοικία όπου από το απόγευμα της Παρασκευής αναπαύεται μαζί με τον αγαπημένο της πατέρα Γιώργο Ρεκουνιώτη και τα αδέλφια της Δήμητρα και Γιάννη.

Τον Γιάννη, που την υποδέχθηκε με την αθάνατη βελούδινη φωνή του.
Στο Κοιμητήριο αντήχησε το τραγούδι που είχε σημαδέψει και τον ίδιο. Το είχε ερμηνεύσει λίγους μήνες πριν ανέβει στην γειτονιά των Αγγέλων. Εκεί όπου έμελλε να συναντηθεί πρόωρα και με την Όλγα...

“Για που το βαλές καρδιά μου μ' ανοιχτά πανιά....”

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου